exclusief importeurschap

exclusief importeurschap

Extra verkoopkans. Kopt u 'm binnen?Vol trots kunnen wij u mededelen dat Maropa Europe B.V. een gerenommeerde Tsjechische international heeft weten te contracteren. Neen, geen voetballer, maar een Europese topspeler op het gebied van adembeschermingssystemen voor de industrie.
Malina Safety is een grote naam uit Tsjechië met een jarenlange internationale reputatie.
Vanaf nu exclusief verkrijgbaar via Maropa Europe B.V. Een prachtig portfolio met topproducten, én een zeer interessante verhouding  tussen prijs en kwaliteit voor onze handelspartners.

U krijgt via Maropa Europe B.V. toegang tot de CleanAIR lijn van Malina Safety. Deze producten worden beschouwd als de top die de markt te bieden heeft op het gebied van adembescherming, lashelmen en veiligheidsartikelen. Prachtig aansluitend bij ons reeds bekende assortiment kwaliteitsproducten. Extra keuze voor uw klant, extra verkoopkansen voor u. Lees alles over het complete CleanAIR assortiment van Malina Safety via: cleanair.nu.

Maar een website is slechts een website; u wilt vast zelf ervaren hoe Tsjechische topkwaliteit aanvoelt. Het product zien, voelen en ruiken. Eens dieper ingaan op die interessante prijs-kwaliteitsverhouding. Of horen met welke Europese topspelers Maropa Europe B.V. verder nog bezig is. Dat kan. We komen graag langs om u kennis te laten maken met onze Tsjechische topspeler en de laatste trends in de markt te bespreken. Dan lopen we graag ook even kort met u door onze nieuwe website. Kortom: bel ons op telefoonnummer 0182-386633 !


Bel mij terug